Asiakastiedote

Hyvä Asiakas,

 

SHP:n tekstiilihuoltoon liittyvät toiminnot on liiketoimintakaupan myötä siirtyneet Lindström Groupille 02.12.2019.

Siirtyessämme eläkkeelle olemme katsoneet yrityksellemme parhaan mahdollisen jatkajan, joka tulee huolehtimaan palveluidenne tuottamisesta teille.

Olemme iloisia, että uusi palvelun tuottaja, Lindström Oy on vakavarainen, kotimainen ja ammattitaitoinen toimintamme jatkaja.

Kiitämme teitä lämpimästi kuluneista vuosista. Vuodet ovat olleet antoisia monin tavoin.

Toivomme teille menestyksellisiä tulevia vuosia Lindström Oy kanssa.

 

Paula Vaajasaari ja Jorma Hakasuo

 

Lindström Group

 

Olemme yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä, jolla on 170-vuotinen kokemus tekstiilialalta. Tarjoamme ratkaisuja toimitilojen siisteyteen ja sisustamiseen, työpukeutumiseen ja suojautumiseen sekä tytäryhtiömme Comfortan kautta hotellien ja terveydenhuollon tekstiilipalveluita. Toimimme 24 maassa, Euroopassa ja Aasiassa.

Tehtävänämme on vahvistaa asiakkaidemme yrityskuvaa ja helpottaa palveluidemme avulla asiakkaidemme arkea. Tekstiilipalvelu on kustannustehokas ja ympäristömyönteinen tapa hoitaa yrityksen tekstiilitarpeet.

 

Olemme perheyritys, ja voimakkaasti kasvava kansainvälinen yhtiö. Tavoitteenamme on laajentua maantieteellisesti ja kasvattaa markkinaosuuttamme pitkäjänteisesti. Menestyksemme taustalla on vahvasti konseptiohjattu toiminta, joka varmistaa toiminnan laadun, yhdenmukaisen palvelun ja vastuullisuuden kaikissa toimintamaissamme.

 

www.lindstromgroup.com/fi

 

Keskitymme helpottamaan jokapäiväistä elämääsi

Lindström on toiminut Suomessa vuodesta 1848 lähtien. Toimitamme tällä hetkellä Suomessa tekstiilihuoltoon liittyviä palveluita 31:stä toimipisteestä eri puolella maata. Suomessa meillä on noin 2000 työntekijää.

 

Yhtenä arvonamme uskomme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Asiakkaat arvostavat kokemustamme, ja pitävät meitä ja palveluitamme luotettavina, joustavina ja taattuina.

 

Meillä on vankka kokemus ja asiantuntemus tekstiilinhuoltopalveluista. Olemme toimittaneet tekstiilihuollon palveluita asiakkaillemme 171 vuoden ajan.

 

Haluamme korostaa, että aikaisemman palvelun jatkuvuus säilyy ennallaan. 

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tästä muutoksesta.

 

 

Parhain terveisin,

Pasi Saarinen                       Paula Vaajasaari

Vice President,                     Toimitusjohtaja, SHP Palvelut

Lindström Oy Suomi          044 2034306